top of page
Image by CHUTTERSNAP

Energie

Energie services van meten tot laadoplossingen 

Energie

Scenario is niet enkel gespecialiseerd in het plaatsen van elektrische installaties maar ook het optimaliseren ervan. Dit betekent een efficiënter energieverbruik en kostenbesparingen. Met een uitgebreide analyse en maatregelen zoals vermogenbeheer en energiebesparende technologieën, verminderen we verspilling en verbeteren we de prestaties van uw installaties. Ons ervaren team identificeert kansen voor optimalisatie en implementeert duurzame oplossingen. Vertrouw op onze expertise om uw elektrische installaties te optimaliseren, uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken en uw operationele kosten te verlagen. Samen werken we aan een efficiënte en groenere toekomst.

Meten
Voltmeter

Periodieke metingen

Met onze geavanceerde meetoplossingen verzamelen en analyseren we de nodige data om jouw energieverbruik te monitoren en te optimaliseren. Met gedetailleerde rapporten en aanbevelingen helpen we je bij het nemen van efficiënte en kostenbesparende beslissingen. Daarnaast kunnen we op deze manier ook problemen binnen de installatie (zoals het opsporen van overbelasting of een slechte balancering van de fasen).

Optimalisatie

Spanningsoptimalisatie

Spanningsoptimalisatie is een energiebesparende technologie die wordt gebruikt om de inkomende stroomvoorziening te regelen, te reinigen en te conditioneren om de geleverde spanning te verlagen tot het optimale niveau voor de elektrische apparatuur en machines op de locatie. Als een gebouw wordt voorzien van een hogere spanning dan nodig is, zal dit doorgaans leiden tot grote energieverspilling, een te hoge CO2 uitstoot en hogere elektriciteitsrekeningen dan nodig is, naast problemen met de kwaliteit van de elektriciteitsvoorziening, waaronder een verhoogde slijtage en een verminderde levensduur van elektrische apparatuur. Scenario heeft twee systemen van spanningsoptimalisatie; 'Vaste' Powerstar LITE, die de spanning met een bepaalde hoeveelheid optimaliseert en overeenkomt met het binnenkomende profiel, of de 'elektro-dynamische' Powerstar MAX, die gebruik maakt van intelligente controles om de spanning te optimaliseren en op een constant niveau te houden.

Spanningsoptimalisatie
Monitoringsysemen
Image by path digital

Controle- en monitoringssysteem

Het implementeren van een controle- en monitoringssysteem voor elektrische installaties biedt u real-time inzicht en beheer van uw elektrische systemen. Dankzij diverse sensoren en slimme technologieën monitoren we continu de prestaties, energieverbruik en veiligheid van uw installaties. Onze gebruiksvriendelijke interface stelt u in staat om parameters te bewaken, alarmen te ontvangen en proactief te reageren. Op deze manier verhoogt u de efficiëntie, verlaagt u het energieverbruik en optimaliseert u de werking van uw elektrische installaties. Vertrouw op onze oplossingen voor volledige controle te krijgen over uw systeem.

Laadpalen

Laadpalen - Smart Charging Systems

Wij bieden een betrouwbare en handige oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen. Met ons breed scala aan laadoplossingen, van AC-laders tot snelladers, faciliteren we het opladen thuis, op het werk en onderweg. Onze deskundige installatieteams zorgen voor een naadloze installatie, terwijl ons gebruiksvriendelijke beheersysteem het monitoren en beheren van laadsessies eenvoudig maakt. Kies voor onze laadpalen en draag bij aan een duurzame toekomst van mobiliteit met gemak en efficiëntie.

Image by CHUTTERSNAP
Elektrische auto oplaadstation

Uw oplossing op maat voor meten, rapportage, energie monitoring en laadpalen

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Contact energie
bottom of page