top of page
Smets-A_BIBAUT_0493.jpg

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud van elektrische installaties

Service en Onderhoud met 24/7 interventieservice

Onze service en onderhoudsdienst zorgt voor de continue werking, veiligheid en efficiëntie van uw elektrische installatie. Met een team van ervaren professionals voeren we periodieke inspecties en preventief onderhoud uit maar ook snelle interventies bij storingen d.m.v. onze 24/7 interventieservice. We streven naar maximale betrouwbaarheid en het minimaliseren van uitvaltijd, zodat uw bedrijf soepel kan blijven draaien. Of het nu gaat om het oplossen van storingen, het upgraden van verouderde installaties of het uitvoeren van noodherstellingen, we staan altijd klaar om u de beste oplossingen te bieden. Vertrouw op onze expertise en geniet van gemoedsrust, wetende dat uw elektrische installaties in goede handen zijn.

Elektriciteit Stekkers

24/7 interventies en herstellingswerken

Binnen Service en Onderhoud staan we altijd paraat om snel te reageren op noodsituaties en storingen, ongeacht het tijdstip en dit dankzij onze 24/7 interventieservice. Onze techniekers zijn beschikbaar om uw elektrische installatie te inspecteren, te herstellen en operationeel te houden, zodat uw bedrijfsactiviteiten ongehinderd kunnen doorgaan. Of het nu gaat om een plotselinge stroomstoring, een defecte component of een kritiek probleem, wij bieden snelle en betrouwbare interventies om uw installaties weer snel operationeel te krijgen.

Nazicht en onderhoud

Onderhoud van elektrische installaties is cruciaal en daarom bieden we proactieve zorg om de betrouwbaarheid en veiligheid van uw systemen te waarborgen. Met periodieke inspecties en preventief onderhoud zorgen we voor optimale prestaties en minimaliseren we de kans op storingen. We controleren kritieke componenten (o.a. de noodverlichting), kijken de bekabeling na en brengen verbeteringen aan waar nodig, met als doel een efficiënte werking en een lange levensduur van uw installaties. Vertrouw op ons onderhouds-servicepakket om de continuïteit van uw elektrische infrastructuur te waarborgen en ongeplande stilstand te voorkomen. Het nazicht betreft echter niet enkel de elektrische installatie. Wij voeren ook PAT Testing uit op o.a. de draagbare apparaten, inclusief snoeren, stekkers en elektronische apparatuur. We identificeren potentiële risico's en zorgen ervoor dat alle aanwezige apparatuur veilig en betrouwbaar werkt.

De elektriciteitsdoos controleren
ProxyDelhaize_1083.jpg

Herverlichting

Onze herverlichtingsdienst zorgt voor regelmatig onderhoud, inspectie en vervanging van jouw verlichtingssystemen, waardoor ze optimaal blijven presteren en energie-efficiënt blijven. Verder kunnen we eveneens een efficiënte en duurzame oplossing ontwikkelen om uw verlichtingssysteem te upgraden. M.b.v. energiezuinige LED-technologie en geoptimaliseerde verlichtingsontwerpen helpen we u kosten te besparen en de visuele kwaliteit van uw ruimtes te verbeteren. Ons ervaren team voert een grondige audit uit en ontwikkelt aangepaste plannen om uw verlichting te moderniseren. Vertrouw op onze herverlichtingsdienst om te profiteren van verbeterde energie-efficiëntie, lagere onderhoudskosten en een verhoogd comfort voor uw gebruikers.

Conform stellen installaties

Dankzij onze uitgebreide expertise in elektrische installaties en kennis van de wetgeving zorgen we ervoor dat uw systemen voldoen aan de geldende normen en voorschriften. Onze techniekers voeren grondige inspecties uit, identificeren eventuele afwijkingen en implementeren de nodige aanpassingen om te zorgen voor optimale veiligheid en prestaties. Van het controleren van bedrading en schakelapparatuur tot het waarborgen van aardings- en beveiligingssystemen, wij staan garant voor een zorgvuldige afstemming van uw elektrische installaties op de geldende regelgeving.

Klusjesman bezig met machine

Nood aan Service & Onderhoud op maat?

bottom of page